Occasions

Garantiebepaling:

Grafi-fix repareert en restaureert zelf occasions indien nodig. Daarom durven wij 3 maanden "niet goed, geld terug" garantie te geven..

MC320 intelligent auto wire-O closer

 

Deze sluiter wordt niet voor niets intelligent genoemd. Deze sluiter 'berekent'zelf hoever hij moet sluiten. U kunt dus alle maten wire-o ringen door elkaar gebruiken. Eenmaal ingesteld op de dag van installatie weet de machine welk formaat wire-o u erin doet. Dit doet hij door middel van sensoren in de bovenste bek van de klem en een geavanceerd rekensysteem.

 

Nieuwprijs: €1299

Occasionprijs: €400

Renz ecl360 sluiter

 

Dit is waarschijnlijk de meest geliefde wire-O sluiter op de markt. Hij is zeer robuust en snel. Een bijna niet te verslijten machine.

 

Nieuwprijs: €1999

Occasionprijs: €950

Cs2 Bookletmac

 

Dit eenvoudige tafelmodel vouw-hechtsysteem is ondanks haar eenvoud best uitgebreid. Zo is er de mogelijkheid om oognieten te gebruiken en tegelijkertijd zelfs tot 4 hechtkoppen tegelijk te gebruiken.

Ook is er de optie tot blok hechten of vouwen zonder nieten.

 

Nieuwprijs: €1999,00

Occasionprijs: €750,00

Plockmatic 88/ 89

 

Deze zeer soepel (bijna geluidloos lopende) plockmatic 88 bookletmaker heeft zijn sporen reeds verdiend. Wie kent ze niet. Unstoppable. De machine heeft twee geheugens voor A3 en A4 papier (resp. a4 en a5 boekjes) en nog twee vrij te programmeren geheugenplekken.

De machine wordt geleverd met een gereviseerde trimmer de plockmatic 89, met scherp mes. Deze machine met automatische uitvoer levert nog jaren werkplezier.

Nieuwprijs van zo'n systeem schat ik rond de €10.000 destijds

Occasionprijs: €1400

Eba 430

 

Goed onderhouden EBA 430 electrische snijmachine. Tot en met A3 schoonsnijden. Maatvoering gaat dmv slinger voorop en persbalk dmv een hendel bovenop. Snijden geschiedt middels een electromotor aangedreven snijmes.

Snijhoogte papierstapel 4 centimeter.

 

Nieuwprijs: €2900

Occasionprijs: €1050