Over ons

Andries Baarssen

Over ons

Grafi-fix heeft inmiddels bijna 20 jaar ervaring in de grafische sector, gericht op de afwerkingsindustrie. Wij zijn voorzien van kennis en ervarin op enorm veel merken waar we in de loop van al die jaren mee te maken hebben gehad. Van simpele vouwmachientjes tot grote inline bookletmakers.

Tegenwoordig richten wij ons vooral op de offline machines van diverse merken en uitvoeringen. Wij hebben van een zeer grote diversiteit merken onderdelen op voorraad.


Wij hebben diverse fabriekstrainingen genoten, waardoor we informatie uit eerste hand genieten. Hiervoor zijn wij in onder andere in Belgie, Duitsland, Engeland en zelfs Korea geweest. Ook in Nederland hebben we de nodige kennis vergaard bij producenten, maar vooral toch ook in de praktijk.


Grafi-fix is dus niet beperkt in het aantal leveranciers of producenten. Omdat wij geen contracten hebben met merken zijn wij vrij in te doen wat we willen. We zijn in staat om concurrerende merken te servicen en weten hiervan meestal ook de sterke en zwakke punten. Wij hebben voor verschillende grote leveranciers technische service verleend als derde partij. Wij kunnen u daarom ook voorzien van goede info omtrent betrouwbare partners als het aankomt op machines die wij zelf niet leveren.

 

Wij werken samen met de meeste grote toeleveranciers in de grafische sector. Voor alle merken kunt u ons als aanspreekpunt gebruiken. Ook wat buiten ons assortimetn valt. Wij regelen de juiste oplossing.

Uitgangspunt is de wens van de klant. Dit betekent in de praktijk p de snelste en vaak ook de goedkoopste oplossing. Dit kan een lastige combi zijn. Daarom kunt u er van profiteren dat wij de kennis van de markt in huis hebben. Van de spelers, hun prijzen en hun kwaliteiten en uiteraard die van onszelf.Wij onderhouden en repareren: vouw-hecht systemen, papier snijmachines, ponsmachines, inbindsystemen, lamineermachines, papierboren, vouwmachines,  rilmachines, blokhechters, kortom: alle reprografische afwerk apparatuur.

Wij verkopen occasions en nieuwe machines. Wij zijn niet merkgebonden dus u kunt ons overal voor benaderen. Wij kunnen ook alleen de adviserende rol invullen.

Reparatie op Powis Parker inbindmachines: Wij repareren nog altijd de powis parker 11 en de powis parker 15 inbindmachines

Grafi-fix VOF

Nieuwe Klif 3

8321 DM  URK

KVK: 52144925

BTW: 850317496

Bank: NL54RABO0124836240