Over ons

Andries Baarssen, Oprichter, monteur en Mede-eigenaar Grafi-fix VOF

Over ons

Grafi-fix vof begon als Machine-fix in 2007 en veranderde van naam in 2008. Voor de overstap naar het ondernemerschap heb ik, Andries Baarssen, ruim 7 jaar in dienst gewerkt als service technicus in de hoog volume reprografische industrie. Het starten van Grafi-fix vof, samen met mijn vrouw, was voor ons een grote uitdaging. In een krimpende markt stappen. Daar is lef voor nodig, maar met persoonlijk contact en eerlijk advies is dat mogelijk. Garantie voor vertrouwen en een fijne samenwerking. Dit is cruciaal voor de toekomst. Zowel voor de klant als voor Grafi-fix.

Wij bieden u de voordelen van alle andere bedrijven gebundeld. 1 aanspreekpunt voor uw gehele machinepark, geen oneindig doorverbinden, maar meteen de juiste persoon aan de lijn. zeer aantrekkelijke tarieven (mogelijk door ontbreken van veel back-office), en flexibiliteit. Maar missschien wel het belangrijkst: hart voor de klant. Onze huidige klantenkring zal dit bevestigen.

 

Wij hebben rechtstreeks van verschillende fabrikanten producttrainingen gehad. Hiervoor zijn wij in onder andere in Duitsland, Engeland en zelfs Korea geweest. Toch blijkt in de praktijk dat ervaring de beste leermeester is. Daarom is het voor u fijn om te weten dat u sowieso 17 jaar ervaring over de vloer krijgt.

 

Door de jaren heen hebben wij van heel veel merken kennis vergaard. Grafi-fix is dus niet beperkt in het aantal leveranciers of producenten. Wij hebben voor verschillende grote leveranciers technische service verleend als derde partij en daarom een zeer brede ervaring als het gaat om soorten machines en merken. Wij kunnen daarom vaak uw hele machinepark onderhouden.

Wij werken samen met de meeste grote toeleveranciers in de grafische sector. Voor alle merken kunt u ons als aanspreekpunt gebruiken. Ook wat buiten ons assortimetn valt. Wij regelen de juiste oplossing.

Uitgangspunt is de wens van de klant. Dit betekent in de praktijk p de snelste en vaak ook de goedkoopste oplossing. Dit kan een lastige combi zijn. Daarom kunt u er van profiteren dat wij de kennis van de markt in huis hebben. Van de spelers, hun prijzen en hun kwaliteiten.

 

 

Wij onderhouden en repareren: vouw-hecht systemen, papier snijmachines, ponsmachines, inbindsystemen, lamineermachines, papierboren, vouwmachines, rilmachines, blokhechters, kortom: alle reprografische afwerk apparatuur.

 

 

 

 

Grafi-fix VOF

Nieuwe Klif 3

8321 DM URK

KVK: 52144925

BTW: 850317496

Bank: NL54RABO0124836240