Over ons


Contactgegevens:


Grafi-fix vof

Wijk 7-132a

8321 TE  URK


info@grafi-fix.nl

www.grafi-fix.nl

0652730652

Andries Baarssen

Over ons

Grafi-fix heeft alweer 20 jaar ervaring in de grafische afwerkindustrie. In die jaren hebben we uitgebreide kennis opgedaan van niet alleen de markt en gebruikers, maar ook van de producten die worden aangeboden. De merken, de grote verschillen in kwaliteit en functionaliteit. Ook hebben wij inmiddels met alle grote aanbieders van reprografische afwerkapparatuur samengewerkt of werken wij nog steeds mee samen.

Zeer regelmatig wordt een beroep op onze expertise gedaan als het even druk is bij een collega en zij toch binnen een acceptabele responstijd willen ageren.


Grafi-fix richt zich vooral op de offline machines van uiteenlopende merken.. Wij genieten het vertrouwen en de support van de grote bekende leveranciers. Dit maakt ons zeer flexibel. Daar waar wij zelf een enorme voorraad onderdelen hebben opgebouwd van enkele tientallen merken mogen wij ons ook gelukkig prijzen met de gunning van exclusieve leveranciers van uiteenlopende merken.


Wij hebben door de jaren heen vertrouwen opgebouwd bij zowel leveranciers als eindgebruikers. Wij zijn hier trots op. Wij dagen u uit om navraag te doen.


Wij hebben diverse fabriekstrainingen genoten, waardoor we informatie uit eerste hand genieten. Hiervoor zijn wij in onder andere in Belgie, Duitsland, Engeland en zelfs Korea geweest. Ook in Nederland hebben we de nodige kennis vergaard bij producenten. Uiteraard is ervaring de beste leermeester.


Grafi-fix is merk onafhankelijk. Het grote voordeel voor de klant is dat wij TE ALLEN TIJDE de beste oplossing zullen aandragen als het aankomt op vervangen van de machines. Wij kennen alle 'strenghts' en 'weaknesses' van alle merken. Wij kunnen u dus zo vertellen wat een beste investering is voor u voor de door u gewenste applicatie.Wij onderhouden en repareren: vouw-hecht systemen, papier snijmachines, ponsmachines, inbindsystemen, lamineermachines, papierboren, vouwmachines,  rilmachines, blokhechters, kortom: alle reprografische afwerk apparatuur.


Wij verkopen occasions en nieuwe machines. Wij zijn niet merkgebonden dus u kunt ons overal voor benaderen. Indien wij van mening zijn dat u beter af bent bij een andere leverancier om uw behoeften in te vullen zullen wij u dit ook gewoon melden.


Reparatie op Powis Parker inbindmachines: Wij repareren nog altijd de Powis Parker 11 en de powis Parker 15 inbindmachines en in vele gevallen ook de Powis Parker 8/ Powis Parker 8x en Powis Parker 9

Grafi-fix VOF

Wijk 7-132a

8321 TE  URK

KVK: 52144925

BTW: 850317496

Bank: NL54RABO0124836240

Wilt u meer weten? Bel vrijblijvend: 0652730652